Raft de miel cu crustă de alune

Raft de miel cu crustă de alune
Nevoie de o curs principal fără lactate? Raftul de miel cu crustă de alune ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1183 calorii. Pentru $7.87 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați alune, muștar dijon, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Raft de miel cu o crustă de miere-alune, Raft de miel cu unt de alune prăjit, și Cremalieră de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. frecați rafturile de miel cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Poziționați rafturile într-o tigaie, cu carnea în sus și introduceți-le în cuptor timp de 10 minute. În timp ce mielul gătește, combinați pătrunjelul, usturoiul, pesmetul cu coajă de lămâie Meyer și alunele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Meyer LemonMeyer Lemon
AluneAlune
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scoateți rafturile de miel din cuptor și întindeți fiecare raft pe partea cărnoasă cu 1 lingură de muștar Dijon. Împărțiți amestecul de plante și nuci în mod egal între rafturi și strat, apăsând ușor în muștar. Reveniți la cuptor și continuați să gătiți încă 10 minute sau la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Nuci MixteNuci Mixte
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minutes.To sculptați raftul de miel, ridicați-l pe partea cărnoasă, cu oasele care se curbează departe de voi. Glisați un cuțit ascuțit în jos, între oase tăind ușor prin carne. Ar trebui să puteți vedea oasele până în jos de-a lungul părții din spate a raftului. Dacă întâlniți o secțiune boney, folosiți foarfece pentru a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista