Raft de miel cu Bietă Elvețiană

Raft de miel cu Bietă Elvețiană
Rack de miel cu Chard elvețian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți cimbru, nuci de pin, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu Bietă Elvețiană, Cotlet De Miel De Rozmarin Cu Smog Elvețian Și Sirop Balsamic, și Crocchette d ' Agnello e bieta (Crochete de miel și Bietă Elvețiană).

Instrucțiuni

1
Aduceți vermutul și stafidele la fiert într-o cratiță mică, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se absoarbă până când stafidele sunt moi și pline, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda, dar nu se rumeneste, 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați smog, stafide cu orice vermut rămas, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți la foc mediu, întorcând constant smogul cu clești, până când smogul este fraged și lichidul s-a evaporat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
StafideStafide
PiperPiper
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
4
Se transferă într-un castron și se amestecă nucile, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Tăiați cât mai aproape de oase, Faceți 1 incizie lungă pentru a separa carnea fiecărui raft de oase, oprindu-vă la 1/2 inch de jos (nu tăiați până la capăt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
2
Rulați carnea departe de oase pentru a crea o deschidere lungă, apoi condimentați în interior cu sare și piper și umpleți cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
RolaRola
3
Rulați carnea înapoi peste umplutură, apoi legați carnea de oase cu sfoară (între fiecare 2 coaste).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
CoasteCoaste
RolaRola
4
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se amestecă muștarul, cimbru și rozmarin și se întinde pe ambele părți ale fiecărui raft. Puneți rafturi de miel într-o tigaie mare de mică adâncime, împerechind rafturi astfel încât să se ridice cu oasele interconectate, dar lăsând spațiu între ele la bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
RozmarinRozmarin
MuștarMuștar
BazaBaza
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Prăjiți mielul până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 130 F pentru mediu-rar, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Lăsați să stea, acoperit slab, 15 minute.
8
Tăiați fiecare raft în 4 cotlete duble, aruncând sfoara și serviți deasupra ardeilor roșii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1
Umplutura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista