Raft de miel cu Bietă Elvețiană
Rack de miel cu Chard elvețian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți cimbru, nuci de pin, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu Bietă Elvețiană, Cotlet De Miel De Rozmarin Cu Smog Elvețian Și Sirop Balsamic, și Crocchette d ' Agnello e bieta (Crochete de miel și Bietă Elvețiană).
Instrucțiuni
Aduceți vermutul și stafidele la fiert într-o cratiță mică, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se absoarbă până când stafidele sunt moi și pline, aproximativ 15 minute.
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda, dar nu se rumeneste, 5 pana la 8 minute.
Adăugați smog, stafide cu orice vermut rămas, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți la foc mediu, întorcând constant smogul cu clești, până când smogul este fraged și lichidul s-a evaporat, aproximativ 12 minute.
Se transferă într-un castron și se amestecă nucile, apoi se răcește.
Tăiați cât mai aproape de oase, Faceți 1 incizie lungă pentru a separa carnea fiecărui raft de oase, oprindu-vă la 1/2 inch de jos (nu tăiați până la capăt).
Rulați carnea departe de oase pentru a crea o deschidere lungă, apoi condimentați în interior cu sare și piper și umpleți cu umplutură.
Rulați carnea înapoi peste umplutură, apoi legați carnea de oase cu sfoară (între fiecare 2 coaste).
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc.
Se amestecă muștarul, cimbru și rozmarin și se întinde pe ambele părți ale fiecărui raft. Puneți rafturi de miel într-o tigaie mare de mică adâncime, împerechind rafturi astfel încât să se ridice cu oasele interconectate, dar lăsând spațiu între ele la bază.
Prăjiți mielul până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 130 F pentru mediu-rar, 25 până la 35 de minute.
Lăsați să stea, acoperit slab, 15 minute.
Tăiați fiecare raft în 4 cotlete duble, aruncând sfoara și serviți deasupra ardeilor roșii prăjiți.
Umplutura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.