Raft de miel ars cu tapenadă de fistic

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Raft de miel ars cu tapenadă de fistic ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 3. Pentru $7.95 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 112g de grăsime, și un total de 1204 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fistic, frunze de pătrunjel proaspăt, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Raft de miel ars cu tapenadă de fistic, Raft de miel încrustat cu fistic, și Raft de fistic afumat de miel.
Instrucțiuni
Pentru a face tapenada cu fistic: într-un robot de bucătărie combinați fisticul, măslinele, caperele, usturoiul, ierburile și piureul. În timp ce mașina funcționează, stropiți încet în ulei de măsline până când amestecul devine o pastă.
Adăugați coaja și pulsați încă 1 dată, stropind mai mult ulei, dacă este necesar. Rezervați până când este gata de utilizare.
Scoateți 2 oase de coaste din suportul cu 8 coaste pentru a-l face un suport cu 6 coaste. Numărarea de la fiecare capăt îndepărtați osul 2 și 7. Acest lucru va crea 6 cotlete uniforme care sunt mai groase decât un cotlet normal de miel.
Tăiați 6 cotlete uniforme și condimentați-le generos cu sare și lăsați-le să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Înveliți Generos o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați Cotletele de miel și gătiți timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni. Dacă tigaia începe să fumeze, reduceți focul. Cotletele trebuie caramelizate frumos pe ambele părți.
Scoateți cotletele într-o tigaie și schmear generos cu tapenada de fistic.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se fierbe încă 4 până la 5 minute pentru mediu rar.
Scoateți cotletele din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire.