Raft de miel ars cu tapenadă de fistic

Raft de miel ars cu tapenadă de fistic
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Raft de miel ars cu tapenadă de fistic ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 3. Pentru $7.95 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 112g de grăsime, și un total de 1204 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fistic, frunze de pătrunjel proaspăt, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Raft de miel ars cu tapenadă de fistic, Raft de miel încrustat cu fistic, și Raft de fistic afumat de miel.

Instrucțiuni

1
Pentru a face tapenada cu fistic: într-un robot de bucătărie combinați fisticul, măslinele, caperele, usturoiul, ierburile și piureul. În timp ce mașina funcționează, stropiți încet în ulei de măsline până când amestecul devine o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați coaja și pulsați încă 1 dată, stropind mai mult ulei, dacă este necesar. Rezervați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți 2 oase de coaste din suportul cu 8 coaste pentru a-l face un suport cu 6 coaste. Numărarea de la fiecare capăt îndepărtați osul 2 și 7. Acest lucru va crea 6 cotlete uniforme care sunt mai groase decât un cotlet normal de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Tăiați 6 cotlete uniforme și condimentați-le generos cu sare și lăsați-le să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Înveliți Generos o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați Cotletele de miel și gătiți timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni. Dacă tigaia începe să fumeze, reduceți focul. Cotletele trebuie caramelizate frumos pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți cotletele într-o tigaie și schmear generos cu tapenada de fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se fierbe încă 4 până la 5 minute pentru mediu rar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Scoateți cotletele din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista