Raft de miel acoperit cu condimente pentru doi cu salată de rucola, Avocado și portocale de sânge
Raft de miel acoperit cu condimente pentru doi cu rucola, Avocado și salată de portocale de sânge este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 8,62 USD pe porție. O porție conține 1532 calorii, 40g de proteine, și 148g de grăsime. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare de mare fulgioasă, ulei de canolan, dar avocado haas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fenicul, Portocale De Sânge Și Rucola, Salată de rucola, portocală de sânge și brânză albastră, și Salată De Portocale Și Avocado.
Instrucțiuni
1
Pre-căldură cuptor la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Folosind condimente sau râșniță de cafea, măcinați chimenul în pulbere semi-fină, apoi transferați-l într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți în pudră de cacao, cafea și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Cafea
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Frecați oasele de miel expuse cu 1 lingură de ulei de canola, apoi înfășurați fiecare os în folie, acoperind complet oasele și lăsând carnea descoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Oase De Miel
Os
Carne
Folie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Presărați ambele părți ale mielului neacoperit cu sare kosher, apoi frecați cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Miel
Condimente Uscate Freca
6
În tigaie grea, de 12 inci, sigură pentru cuptor, saut, la foc mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de canola până când este fierbinte, dar nu fumează. Sear rack, partea de carne în jos, se deplasează ocazional pentru a preveni lipirea, până când se formează maro auriu și crustă, aproximativ 2 minute. Întoarceți-vă la căutați partea inferioară în același mod, aproximativ 2 minute, apoi căutați partea inferioară a raftului în același mod, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Flip rack înapoi la partea de carne în sus, apoi se transferă tigaie la cuptor și friptură de 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Adăugați unt, usturoi și cimbru la tigaie și continuați prăjirea până când termometrul a introdus 2 inci în cea mai groasă parte a mielului (nu atingeți osul) înregistrează 130 de lei F (pentru mediu rar), cu 7 până la 8 minute mai mult. Tilt pan pentru a colecta sucuri și lingura cele peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Cimbru
Os
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
9
Transferați mielul în raft cu tigaie sau farfurie dedesubt pentru a prinde sucuri și lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Într-un castron mic, amestecați împreună suc de portocale din sânge, șalotă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Adăugați treptat ulei de măsline și bateți energic pentru a combina. (Vinaigreta poate fi preparată înainte și refrigerată, acoperită, până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale Din Sânge
Vinetă
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți bine înainte de utilizare.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Împărțiți avocado între două farfurii, ventilând felii peste jumătate de farfurie. Se acoperă cu rucola și se stropește cu vinetă. Se acoperă cu segmente de portocale de sânge și se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.