Raft de carne de vânat învelit cu slănină

Raft de carne de vânat învelit cu slănină
Bacon-Wrapped Rack de vânat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,24 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată, sare și piper, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Raft de carne de vânat învelit cu slănină, Raft Prăjit De Carne De Vânat Și Sos De Rodie, și Raft de carne de vânat umplute cu nuci pecan, coacăze, cârnați și pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți vânatul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică și frecați cu usturoiul zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se toarnă uleiul de măsline peste carne. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Transferați vânatul pe o farfurie; aruncați usturoiul și rezervați uleiul. Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei rezervat până când strălucește. Condimentați vânatul cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
VânatVânat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Apăsați 1/2 cană de coriandru pe vârful cărnos al vânatului. Înfășurați slănina în jurul cărnii, între oasele coastei, suprapunându-se ușor. Folosind sfoară de bumbac, legați raftul la intervale de 1/2 inch pentru a fixa slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VânatVânat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6
Lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 ore.
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Încălziți 1 lingură de ulei rezervat în tigaie până când strălucește. Puneți vânatul în tigaie, cu slănina în jos și gătiți la foc moderat, rotind, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute. Întoarceți slănina în sus și prăjiți-o în cuptor timp de aproximativ 20 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 115 până la 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați vânatul pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați bulionul de pui și fierbeți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, până când se reduce la 1/4 cană, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Adăugați restul de 2 linguri de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
14
Sculptați vânatul în 4 cotlete groase și transferați-l în farfurii. Puneți sosul de tigaie peste cotlete, movilați varza cu usturoi și păstârnac prăjit la cuptor alături și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
VânatVânat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Faceți înainte: vânatul poate fi preparat prin Pasul 3 și refrigerat timp de 6 ore; aduceți la temperatura camerei înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
16
Recomandare de vin: viile vechi Howell Mountain Vineyards din 1999 Zinfandel și viile Dunn din 1997 Cabernet Sauvignon sunt suficient de luxuriante pentru a completa inima vânatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
VânatVânat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista