Radicchio și varză la grătar, stil varză murată

Radicchio și varză la grătar, stil varză murată
Radicchio la grătar și Kale, stilul de varză murată este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de crenguțe de cimbru, sare și piper kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Radicchio și Kale la grătar în stil varză murată, Varza balsamica si Radicchio saut 4, și Salată grecească Radicchio, Kale și Persimmon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Adăugați oțetul, fructele de ienupăr, semințele de chimen, semințele de muștar, cimbru, zahărul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se aduce la fierbere și se fierbe până se dizolvă zahărul și sarea, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se ia de pe foc.
5
Se lasă să stea 15 minute, apoi se strecoară într-un castron mic, aruncând solidele. Bateți încet restul de 1/2 cană de ulei până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Încălziți grătarul la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Ungeți părțile tăiate ale radicchio cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătar, tăiat cu fața în jos, până se rumenesc și ușor carbonizat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
8
Ungeți blaturile cu ulei, răsturnați radicchio și continuați grătarul până când se încălzește, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Scoateți din grătar. Tăiați subțire radicchio și puneți-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
10
Scoateți varza din apă și agitați ușor pentru a scoate o parte din apă. Se condimentează cu sare și piper și se pune pe grătar. Gatiti pana se usuca usor si se carbonizeaza pe toate partile, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
11
Scoateți din grătar. Feliați subțire și adăugați la radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
12
Adăugați pansamentul la radicchio și kale și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
KaleKale
13
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
14
Retipărit cu permisiunea grătarului lui Bobby Flay
15
Dependența de Bobby Flay cu Stephanie Banyas și Sally Jackson, 2013 Clarkson Potter
16
Bobby Flay, un autor de bestselleruri din New York Times, este proprietarul a șase restaurante rafinate, inclusiv Mesa Grill, Bar Americain și Bobby Flay Steak și numeroase palate de burgeri ale lui Bobby. El este gazda multor emisiuni populare de gătit pe Food Network, de la Bobby Flay ' s Barbecue, câștigător al Emmy
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
17
Dependență,Grătar! cu Bobby Flay, și Boy întâlnește Grill, la seria Iron Chef America, Throwdown! cu Bobby Flay, și Star Food Network.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista