Radicchio-Salată De Paste
Radicchio - salata de paste ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 302 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, orecchiette, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Radicchio-Salată De Paste, Salată de andive cu Pastan și Radicchio, și Shiitake - salată de Paste cu ghimbir cu Radicchio sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert, sareți-o și gătiți pastele la al dente.
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună marmelada de portocale, usturoiul, oregano, muștarul și oțetul. Turnați uleiul de măsline în pansament în timp ce bateți și condimentați pansamentul cu sare și piper. Scoateți 8 din frunzele exterioare ale radicchio. Formați cupe de servire pentru salata de paste din frunze folosind 2 frunze pentru a forma fiecare bol. Tăiați radicchio rămas. Aruncați radicchio și pastele și ceapa cu pansamentul pentru a combina.
Serviți pastele în boluri de salată.