Radicchio marinat Balsamic cu Ricotta proaspătă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Radicchio marinat Balsamic cu Ricottan proaspăt. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 189 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de suc de lămâie, frunze de busuioc, radicchio obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Steak Balsamic-Marinat Cu Radicchio Carbonizat, Crostini Cu Ricottan Proaspăt Și Radicchio La Grătar, și Spaghete Cu Radicchio Și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțet, usturoi, suc de lămâie, 1/2 cană de ulei și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mare.
Puneți radicchio într-o tigaie cu 4 fețe și aruncați cu restul de 2 linguri de ulei. Se fierbe la 5 până la 6 inci de căldură, întorcându-se ocazional, până se ofilesc ușor, 3 până la 4 minute.
Adăugați radicchio fierbinte la marinada balsamică și aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți vasul (pentru a menține căldura) și marinați, aruncând o dată sau de două ori, cel puțin 1 oră.
Transferați radicchio într-un vas de servit, turnând o parte din marinată deasupra. Împrăștiați busuiocul peste radicchio.
Stropiți ricotta cu ulei într-un castron mic și serviți cu radicchio.
Fontaleoni Vernaccia Disan Gimignano ' 07
Radicchio poate fi marinat, răcit după 1 oră, până la 8 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.