Radicchio la grătar cu miere și șobolani murați
Radicchio la grătar cu miere și șobolani murați este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână miere, suc de portocale, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Broccoli la grătar și pâine cu ceapă murată, Salată de pană Radicchio la grătar cu linte, miere și nuci condimentate, și Radicchio Ofilit Cu Șobolani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu.
Puneți șalotele pe o suprafață plană și feliați-le în runde groase de 1/2 inci. Aruncați rundele într-un bol cu 1 lingură de oțet de vin alb, suc de portocale și sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Într-un castron mare, aruncați jumătățile de radicchio în 4 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Aranjați-le, tăiați părțile în jos, într-un singur strat pe grătar. Vrei să fie într-o zonă a grătarului care este bună și fierbinte, fără a fi atât de fierbinte încât să ardă și să ardă.
Între timp, combinați mierea și oțetul rămas într-o cratiță la foc mediu și gătiți până când amestecul începe să spumeze. Întoarceți focul la minim și păstrați-l cald.
După ce radicchio s-a prăjit timp de 5 minute, întoarceți-le pe cealaltă parte și gătiți până se înmoaie, 10 până la 12 minute. Acestea pot varia în timpul de gătit în funcție de dimensiunea lor. Ceea ce căutați este că jumătățile își păstrează oarecum forma, dar sunt fragede atunci când sunt străpunse cu vârful unui cuțit.
Se scoate de pe grătar într-un platou, se strecoară cu amestecul de miere și se acoperă cu șalotele murate. Puteți permite acestui fel de mâncare să se "odihnească" o vreme, astfel încât să poată absorbi aromele pansamentului sau să se bucure imediat de el.