Rack de miel cu sos de muștar-șalot
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Rack de miel cu sos de muștar-șalot ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 15. O porție conține 16 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți muștar dijon, ulei vegetal, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rack de miel cu sos de muștar-șalot, Raft de miel cu crustă de coriandru cu șalotă Jus, și Grassfed Rack de miel cu menta-șalotă Vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei până la sclipire. Condimentează mielul cu sare și piper.
Adăugați mielul în tigaie, cu partea grasă în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, aproximativ 3 minute. Întoarceți grăsimea de miel în sus și gătiți timp de 2 minute mai mult.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți raftul timp de aproximativ 20 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 125 pentru mediu-rar.
Transferați mielul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Aruncați grăsimea din tigaie.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei și șalotele în tigaie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați stocul și aduceți la foc mic.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă cerealele integrale și muștarul Dijon și cimbrul. Condimentează sosul cu sare și piper.
Tăiați mielul în cotlet și aranjați pe farfurii încălzite. Puneți sosul peste miel și serviți.