Rack de carne de porc cu compot de mere de pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1020 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, fructe de ienupăr, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pere bosc ai putea urma acest curs principal cu Budinca de orez cu lavanda si Para Bosc Rasa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Rack de carne de porc cu compot de mere de pere, Rack de carne de porc cu compot de pere-mere, și Compot De Pere De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică la foc mare, dizolvați sarea și mierea într-o cană cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați ienupărul, rozmarinul, boabele de piper, frunza de dafin și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Rozmarin
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Lăsați să se absoarbă până când apa se răcește la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Adăugați amestecul de saramură într-un recipient mare cu capac și adăugați suficientă apă foarte rece până când aveți un galon. Scufundați carnea de porc în saramură și acoperiți un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Apă
Carne De Porc
5
Se lasa la marinat, peste noapte, la frigider.
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți carnea de porc din marinată, clătiți-o și uscați-o,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
8
Adăugați un strat de ulei de măsline într-o tigaie sigură pentru cuptor. Căutați carnea de porc până când toate părțile laterale devin maro auriu intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până când un termometru citit instant introdus în mijloc, ajunge la 150 de grade F, aproximativ 20 de minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
10
Scoateți la tăiere bord, cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de cel puțin 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
11
În timp ce carnea se odihnește, pregătiți compotul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Carne
1
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
2
Puneți grăsimea într-o tigaie medie și adăugați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Călește șalotele la foc mediu timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
4
Adăugați toate ingredientele rămase, aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți amestecul până se înmoaie și se îngroașă, aproximativ 5 până la 8 minute.
5
Transferați compotul într-un bol de servire. Tăiați carnea de porc în cotlete individuale și serviți cu compot.