Raci cu coajă moale BBQ cu ceapă Vidalia la grătar

Raci cu coajă moale BBQ cu ceapă Vidalia la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crabi cu coajă moale BBQ cu ceapă Vidalian la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 1901 de calorii , 17 g de proteine și 156 g de grăsime fiecare. Pentru 6,31 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Mergeți la magazin și luați slănină, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 23 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 49% . Încercați crabi picante cu coajă moale , crabi cu coajă moale cu compot de roșii și crabi prăjiți cu coajă moale Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina la foc mic-mediu și adăugați ulei de măsline, sare, piper, sos iute, suc de lămâie și bacon. Se fierbe timp de 2 minute. Se lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Legume UscateCondimente De Legume Uscate
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Puneți crabii curățați pe farfurie. Acoperiți generos crabii cu sosul, asigurându-vă că ridicați părțile laterale ale cojii pentru a acoperi carnea în interior. Păstrați sosul rămas pentru ungere. Acoperiți crabii și lăsați-l la marinat la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Încălziți grătarul la mediu-scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Puneți crabii pe grătar cu susul în jos. Se unge cu sosul rămas în timp ce se gătesc. Gătiți crabii aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Crabul va fi crocant la exterior, iar carnea din interior va deveni albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CrabiCrabi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți de pe grătar și serviți acoperit cu ceapă Vidalia la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VidaliaCeapa Vidalia
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Încălziți grătarul sau tigaia antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Curățați ceapa și tăiați rondele subțiri. Se amestecă inelele cu condimente și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Gatiti pana ce ceapa devine limpede si incepe sa se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
9
Serviți peste crab la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
O expresie pură de fructe a podgoriei noastre, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului îi permite lui Kali Hart Chardonnay să evidențieze puterea podgoriilor din moșia lui Talbott. Nasul bogat, primitor, prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe gust, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditate răcoritoare. Un mijloc de gust generos duce la un final lung de citrice și fructe tropicale, cu note de stejar francez și mineralitate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 23 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista