Rabe de porc și Broccoli la grătar cu cuscus de fistic
Carne de porc la grătar și Broccoli rabe cu fistic cuscus ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 482 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați broccoli rabe, lămâi, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Broccoli La Grătar Rabe, Broccoli La Grătar Rabe, și Carne de porc peste cuscus cu vinetă de fistic-lămâie.
Instrucțiuni
Gatiti cuscusul conform instructiunilor pachetului.
Încălziți grătarul la mediu-înalt. Frecați carnea de porc cu 1 linguriță de ulei și condimentați cu oregano, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Într-un castron, aruncați broccoli rabe cu restul de 1 lingură de ulei și 1/4teaspoon fiecare de sare și piper. Grătiți carnea de porc, acoperită, întorcându-se ocazional, până când este gătită, 18 până la 22 de minute. Cincisprezece minute în gătit, puneți broccoli rabe și lămâi pe grătar. Gatiti, intorcand, pana cand broccoli rabe este fraged si lamaile sunt carbonizate, 6 pana la 7 minute. Pufați cuscusul și amestecați fisticul. Feliați carnea de porc și serviți cu broccoli rabe și lămâi. Bacsis: lămâile la grătar intensifică aroma sucului, făcându-l ușor afumat și mai complex. Încercați să grătați lămâi alături de pește sau pui.