Raas Malaai (Budincă La Cuptor)
Raas Malaai (budinca la cuptor) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 169 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lapte, brânză ricotta degresată din carton, fistic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orz La Cuptor, Budinca De Banane La Cuptor, și Budinca De Porumb La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Răspândiți uniform într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când marginile sunt ușor rumenite și centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă.
Tăiați budinca în 12 porții egale.
Se toarnă lapte peste budincă. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Presărați cardamom peste budincă. Lingură 1 porție de budincă și aproximativ 2 lingurițe de lapte în fiecare din cele 12 boluri mici și acoperiți fiecare porție cu 1 linguriță de fistic.