Quinoa Vegană-Dovlecei La Grătar Umpluți Cu Quinoa
Dovlecelul la grătar umplut cu quinoa vegană este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 180 de calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Clătite Vegane Cu Dovlecei Quinoa, Chiftele vegane cu Quinoa cu paste de dovlecei, și Dovlecei Umpluți Vegani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați apa și caju într-un blender și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Adăugați uleiul, usturoiul, sarea măsurată, chimenul și cayenne și amestecați până se omogenizează.
Transferați într-o cratiță medie.Clătiți quinoa într-o strecurătoare sub apă rece până când apa curge limpede.
Se transferă în cratiță cu amestecul de caju și se amestecă pentru a se combina.Se aduce la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional cu o lingură de lemn și asigurându-vă că răzuiți fundul și părțile laterale ale tigaiei, până când carcasele exterioare albe de pe quinoa au apărut, dezvăluind mărgele translucide, aproximativ 15 până la 20 de minute. (În timp ce quinoa se gătește, încălziți grătarul și pregătiți dovleceii.)
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la un nivel mediu (aproximativ 375 de grade F până la 425 de grade F).
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime. Folosind o lingură mică, scoateți și aruncați carnea, lăsând aproximativ 1/4 inch intact în jurul marginii exterioare.
Așezați jumătățile de dovlecei pe o foaie de copt.
Ungeți interiorul și exteriorul jumătăților de dovlecei cu tot uleiul, apoi condimentați Generos ambele părți cu sare și piper; pus deoparte.Când amestecul de quinoa este gata, împărțiți-l uniform între jumătățile de dovlecei, întinzându-l într-un strat uniform și plat. Închideți jumătățile de dovlecei, potrivind jumătățile, dacă este posibil, pentru a sandwich umplutura. Asigurați fiecare dovlecel cu 4 scobitori, traversând 2 scobitori la fiecare capăt.
Așezați dovleceii umpluți pe grătar. Închideți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar în partea de jos, aproximativ 6 minute. Întoarceți cu grijă dovleceii, închideți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar pe a doua parte și umplutura este încălzită, cu aproximativ 5 până la 6 minute mai mult.
Transferați într-un platou de servire, îndepărtați scobitorii și serviți.