Quinoa tabbouleh

Quinoa tabbouleh
Quinoa tabbouleh necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 389 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 4 și costă $2.12 pe portie. Această rețetă de la BBC Good Food are 98 de fani. Dacă aveți la îndemână castraveți, ceapă de primăvară, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quinoa Tabbouleh, Quinoa Tabbouleh, și Quinoa Tabbouleh.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine quinoa și puneți-o într-o tigaie cu aproximativ dublul volumului de apă. Aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți focul și fierbeți ușor timp de 10 minute sau până când bobul se desface singur. Opriți focul și lăsați să se răcească ușor, apoi scurgeți orice apă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Condimentați quinoa, amestecați sucul de lămâie și uleiul și lăsați să se răcească complet. Se amestecă celelalte ingrediente, apoi se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista