Quinoa Pilau
Quinoa Pilau necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 266 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, scorțișoară măcinată, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pilau de orez Quinoa cu mărar și roșii prăjite, Okra Pilau, și Okra Pilau.
Instrucțiuni
Aduceți apă, 1/2 linguriță de sare de mare și quinoa la fiert într-o cratiță; gătiți până când quinoa a absorbit toată apa, 15 până la 20 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și ghimbirul până când ceapa se rumeneste ușor, 10 până la 12 minute.
Adăugați scorțișoară și cuișoare; se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă quinoa gătită.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați menta și cilantro. Condimentează cu sare de mare și piper negru. Lăsați amestecul să se răcească; puf cu furculiță înainte de servire.
Garnisiți cu migdale albe.