Quinoa orez brun Sushi este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir murat, crenguțe de coriandru, orez brun lipicios și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Orez Brun Sushi De Legume, Salată de sushi de orez brun, și Rulouri De Sushi Cu Orez Brun Vegetarian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați orezul, quinoa și 3 căni de apă într-un aragaz pentru orez și gătiți conform instrucțiunilor producătorului. (De asemenea, puteți găti orezul și quinoa în 3 căni de apă într-o oală sub presiune timp de 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
Orez Aragaz
2
Aduceți o cratiță cu apă la fiert și gătiți morcovii până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scurgeți-le și clătiți-le sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Derulați un covor de sushi din bambus pe o suprafață de lucru și puneți o foaie de nori pe ea. Udați-vă mâinile și împărțiți orezul în 4 porții egale. Împărțiți o porție în 4 bile mici și ferme și apăsați-le uniform pe nori, acoperind întreaga foaie cu un strat subțire de boabe. Răspândiți uniform un sfert din cașul de fasole, un sfert din morcovi, un sfert din castraveți și un sfert din avocado în centrul orezului. Folosind covorașul ca ghid, rulați nori-ul acoperit strâns și uniform într-o rolă de sushi, umezind marginile foii de nori cu apă, dacă este necesar, astfel încât să se lipească împreună de cusătură. Repetați încă de trei ori cu nori, orez și legume rămase.
Feliați rulourile în bucăți groase de 1 1/2 inch cu un cuțit ascuțit și umed și transferați-le într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Se ornează cu coriandru și ghimbir murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat
1 Kg Tortillas De Maíz
7
Quinoa își are originea în regiunea andină din America de Sud, unde a fost un aliment foarte apreciat de mii de ani. Este de obicei identificat ca un bob, dar de fapt este sămânța plantei de quinoa Chenopodium și este legată de sfeclă și bietă. Quinoa este o sursă excelentă de magneziu, care este benefică pentru tensiunea arterială, sănătatea inimii și producerea de energie. Este remarcabil pentru cantitatea mare de proteine, care este neobișnuit de completă pentru o sursă de plante prin faptul că include toți cei nouă aminoacizi esențiali. Quinoa este un aliment bun de consumat pentru echilibrarea zahărului din sânge; în cazul în care alte boabe rafinate, cu conținut scăzut de proteine, conțin cantități mari de amidon care pot supăra echilibrul zahărului din sânge, quinoa ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Sfeclă
Chard Elvețian
Zahăr
8
Din cartea de bucate Secretele longevității Dr. Mao: mănâncă pentru a prospera, a trăi mult și a fi sănătos de Dr.Mao Shing Ni. Text copyright 2012 de Dr. Mao Shing Ni; fotografie copyright de Philip Dixon. Publicat de Andrews McMeel Publishing, LLC.