Quinoa Malaeziană (Vegetariană)
Quinoa malaeziană (vegetariană) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 79 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 320 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână quinoa, ceapă verde, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema de nucă de cocos, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu ananas ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Quinoa Chili Vegetarian, Quinoa Chili Vegetarian, și Tigaie Vegetariană Cu Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe 1/2 cană de apă și se toarnă într-un castron.
Se amestecă în bucăți de soia. Se amestecă în unt de arahide, cremă de nucă de cocos, chile, ceapă verde și coriandru. Păstrați cald în timp ce quinoa gătește.
Aduceți quinoa și restul de 1 cană de apă la fiert într-o oală. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 15 minute, până când quinoa este pufoasă. Se amestecă bucățile de soia și sosul de unt de arahide și se condimentează cu sare și piper pentru a servi.