Quinoa De Vară-Salată De Roșii

Quinoa De Vară-Salată De Roșii
Quinoa de vară-salata de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 247 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii, pătrunjel, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza De Vară Cu Roșii Și Dovlecei Quinoa, Salată De Vară Cu Quinoa, și Salată de quinoa BBQ de vară.

Instrucțiuni

1
Quinoa gătită rece. Între timp, într-un castron mediu, aruncați roșiile, ceapa, usturoiul, busuiocul, pătrunjelul, uleiul și oțetul. Se condimentează cu sare, piper și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa GătităQuinoa Gătită
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți quinoa gătită răcită într-un castron mare de servire sau pe un platou mic; lingura salata de rosii deasupra. Capac; la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa GătităQuinoa Gătită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Înainte de servire, presărați cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista