Quinoa cu usturoi, nuci de pin și stafide
Quinoa cu usturoi, nuci de pin și stafide este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 307 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 20 de fani. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, nuci de pin, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Quinoa condimentată Indian cu stafide și nuci de pin, Quinoa cu usturoi prăjit, roșii, spanac și nuci de pin, și Spanac cu stafide și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți quinoa într-o cratiță și gătiți la foc mediu până la prăjit, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1 3/4 căni de apă (sau folosiți bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu) și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, acoperit, până când lichidul este absorbit, 10 până la 15 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să stea, acoperit, aproximativ 2 minute.
Între timp, prăjiți nucile de pin într-o tigaie la foc mediu-mare, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute; se transferă pe o farfurie.
Adăugați uleiul de măsline și usturoiul în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Transferați usturoiul pe farfurie, rezervând uleiul.
Pufați quinoa cu o furculiță.
Adăugați nuci de pin, usturoi, ulei rezervat, patrunjel, stafide și suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper și aruncă.
Fotografie de Stephanie Foley