Quinoa cu porumb, Scallions și mentă
Quinoa cu porumb, Scallions și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 233 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, miere ușoară, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de Quinoa cu mazăre de zahăr, Scallions și mentă, Quinoa cu porumb și Scallions, și Glisoare crocante de quinoa în stil Buffalo cu porumb dulce + Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți porumbul într-o oală lată de 5 până la 6 litri, apoi adăugați apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere, acoperit.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute.
Transferați porumbul cu clești pe o tăietură. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați miezurile de pe știuleți cu un cuțit mare și greu.
Între timp, amestecați împreună coaja de lămâie și sucul, untul, mierea, sarea și piperul într-un castron mare până se combină.
Spălați quinoa în 3 schimbări de apă rece într-un castron, scurgându-se într-o sită mare de fiecare dată.
Gatiti quinoa intr - o oala de 4 pana la 5 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana aproape frageda, aproximativ 10 minute.
Se scurge în sită, apoi se pune sita peste aceeași oală cu 1 inch de apă clocotită (apa nu trebuie să atingă fundul sitei). Acoperiți quinoa cu un prosop de bucătărie pliat, apoi acoperiți sita cu un capac (nu vă faceți griji dacă capacul nu se potrivește bine) și aburiți până când quinoa este fragedă, pufoasă și uscată, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea (încă acoperit) 5 minute.
Adăugați quinoa la pansament și aruncați până când pansamentul este absorbit, apoi amestecați porumb, scallions, mentă și sare și piper după gust.