Quinoa cu ceapă și ciuperci
Quinoa de ceapă și ciuperci necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 189 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de sare, ciuperci, ulei de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare sunt Quinoa cu ceapă și ciuperci, Quinoa Cu Ciuperci Portabella, Ceapă Și Spanac, și Quinoa cu mazăre și ceapă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Gatiti quinoa si ceapa in ulei 4 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Se amestecă ingredientele rămase.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când lichidul este absorbit. Puf cu furculiță.