Quinoa cu ceapă și ciuperci

Quinoa cu ceapă și ciuperci
Quinoa de ceapă și ciuperci necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 189 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de sare, ciuperci, ulei de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare sunt Quinoa cu ceapă și ciuperci, Quinoa Cu Ciuperci Portabella, Ceapă Și Spanac, și Quinoa cu mazăre și ceapă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu. Gatiti quinoa si ceapa in ulei 4 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă ingredientele rămase.
3
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când lichidul este absorbit. Puf cu furculiță.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista