Quinoa con Vegetales Asados (Quinoa cu legume prăjite)

Quinoa con Vegetales Asados (Quinoa cu legume prăjite)
Quinoa con Vegetales Asados (Quinoa cu legume prăjite) este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 415 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 29 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper de mare, ardei gras, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Quinoa cu legume prăjite, Quinoan și legume prăjite, și Legume prăjite cu Quinoa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
reîncălziți cuptorul la 177°. 
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți legumele într-un vas de copt tapetat cu hârtie de copt pentru a preveni lipirea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu chimen, sare și piper. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca bine, apoi prăjiți timp de 20-30 de minute.Clătiți quinoa într-o strecurătoare cu ochiuri fine. Într-o cratiță medie puneți quinoa și 4 căni de apă până la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când apa este absorbită și quinoa se umflă, aproximativ 15 minute. Set aside.In un bol mare de amestecare combină quinoa și legumele prăjite. Reglați condimentul, adăugați suc de lămâie și presărați brânză și pătrunjel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista