Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Quince Tarte Tatin. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, apă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quince Tarte Tatin, Tarte de gutui Tatin cu crema Chantilly, și Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 3 ingrediente în procesor. Folosind porniri / opriri, tăiați în unt până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
2
Se amestecă 3 linguri de apă cu gheață și oțet într-un castron mic; adăugați la procesor. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; refrigerați cel puțin 1 oră. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Oțet
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Umpleți tigaia mare cu cuburi de gheață; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Combinați primele 3 ingrediente într–o tigaie rezistentă la cuptor cu diametrul de 11 inci. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare; fierbeți până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie
3
Se ia de pe foc; se amestecă untul și scorțișoara. Așezați imediat tigaia cu caramel deasupra gheții într-o tigaie mare; lăsați să stea până când caramelul este rece și întărit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți tigaia din gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 400 buc.F. Aranjați pene de gutui strâns împreună, rotunjite în jos, în cercuri concentrice deasupra caramelului în tigaie. Umpleți centrul cu orice bucăți de gutui rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Gutui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
6
Intindeti aluatul pe suprafata usor infainata la 12 1/2-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Așezați aluatul deasupra gutuilor; puneți marginile aluatului în jos în jurul părților laterale ale gutuilor. Faceți trei tăieturi lungi de 2 inci în centrul aluatului pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gutui
Aluat
8
Așezați tigaia pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
9
Coaceți până când gutuile sunt fragede și crusta este maro auriu intens, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gutui
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți din cuptor; lasa sa se raceasca 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Așezați un platou mare deasupra tigaiei. Folosind mănuși de cuptor, țineți platoul și tigaia ferm împreună și inversați, permițând tarta să alunece pe platou. Rearanjați orice pană de gutui dislocată, dacă este necesar.