Quickie Tartlets Căpșuni

Quickie Tartlets Căpșuni
Quickie Tartlets căpșuni este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 50 de calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați unt, lămâie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Quickie Quiche, Tartele Cu Căpșuni, și Tartele Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Pregătiți fructele: folosind un cojitor de legume și o atingere ușoară, îndepărtați coaja de pe jumătate din lămâie. Încercați să îndepărtați coaja în bucăți mici și lăsați miezul (partea albă) în urmă. Sucați lămâia într-un castron mediu și amestecați coaja, zahărul granulat și căpșunile. Acoperiți vasul și dați-l la frigider până când este gata să asamblați tartele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 375 -14°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Faceți aluatul: folosind o strecurătoare sau o sită cu ochiuri fine, Cerneți împreună zahărul și făina cofetarilor într-un castron mediu. Folosiți-vă mâinile pentru a împinge zahărul și făina prin strecurătoare pentru a ușura cernerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
CernereCernere
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți untul și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Folosiți o foaie de prăjituri sau inversați o foaie de copt cu margini pe blat, asigurându-vă că fundul este curat. Înveliți cu un strat subțire de spray de gătit. Lingurați o linguriță generoasă de aluat lângă colțul foii și folosiți o mică spatulă offset pentru a o întinde subțire într - un oval mic, imperfect, de aproximativ 3 1/2 - pe 2 1/2-inci. Aveți grijă să lăsați aproximativ un centimetru între ovale, deoarece acestea se vor răspândi puțin când sunt coapte. Ar trebui să puteți încadra aproximativ 10 pe foaie simultan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți cojile de tartă: pregătiți o cutie de mini brioșă sau o cutie de ouă curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, InmuiatPlus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți tuilele în cuptor și coaceți până se rumenesc, 8 până la 11 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți foaia de copt din cuptor și, în timp ce tuile sunt încă calde, folosiți o spatulă offset pentru a transfera un Tuil din foaia de copt în forma de briose. Folosind degetele, apăsați în jos în centru pentru a crea o coajă care imită forma fiecărei cupe de briose. Părțile laterale se vor suprapune sau vor fi mai înalte decât ceașca pentru brioșe. E în regulă. Scopul tău este să faci o mini coajă de tartă pe care să o umpli cu căpșuni. Repetați cu tuilele rămase, lucrând doar cu unul câte unul. Dacă tuilele se răcesc prea mult pe foaia de copt înainte de turnare și nu sunt flexibile, readuceți foaia în cuptorul cald timp de un minut pentru a le slăbi înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți SotațiCreveți Sotați
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați cojile de tartă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
10
Glazurați fructele de pădure: strecurați lichidul din căpșuni și turnați-l într-o tigaie mică. Se fierbe la foc mediu pentru a reduce până devine siropos și se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Se lasă să se răcească ușor, apoi se toarnă înapoi peste căpșuni și se aruncă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Scoateți cojile din forma de briose. Puneți o bucată mică de smântână în partea de jos a fiecărei cochilii și deasupra cu câteva căpșuni. Asamblați și apoi mâncați imediat. Se udă repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista