Quick Fettuccine Cacciatore
Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, amestec italian* mozzarella-parmezan cu umiditate scăzută, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quick Cacciatore, Quick Chicken Cacciatore, și Quick Chicken Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti si amestecati 5 pana la 6 min. sau până când nu mai este roz.
Adăugați ardei și ciuperci; gatiti 3 min., amestecând ocazional. Se amestecă roșiile și pansamentul; se fierbe la foc mediu-mic 5 min. sau până când puiul este gata.
Scurgeți pastele. Aruncați cu amestec de pui; se acoperă cu brânză și busuioc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.