Quick Cassoulet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 384 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de rață, sare, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Quick Cassoulet, Cassoulet Rapid De Pui, și Cassoulet Rapid De Porc.
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Scoateți cârnații din tigaie folosind o lingură cu fante; scurgere. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie, lăsând bucăți rumenite pe fundul tigaiei. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați vin și coniac; aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Așezați crenguțe de cimbru, frunze de dafin și cuișoare pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
9
Adăugați pungă de pânză de brânză, bulion, fasole și roșii în amestecul de legume; se amestecă pentru a se combina. Întoarceți cârnații în tigaie; se amestecă. Aduceți amestecul la fierbere și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Roșii Feliate, Opțional
10
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile fine măsoară 2 căni. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați firimituri în tigaie; saut 5 minute sau până devine auriu, amestecând frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Presărați firimituri uniform peste amestecul de fasole.
13
Coaceți la 325 timp de 40 de minute. Aruncați punga de pânză de brânză înainte de servire.