Quiche-ul lui Clark
Quiche-ul lui Clark necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 442 calorii, 20g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare și piper, brânză monterey jack, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Clark Bars, Tortul cu Grapefruit al lui Clark Gable, și Pâine de porumb cu miere integrală de grâu a Melissei Clark.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte. Gatiti spanacul conform instructiunilor pachetului. Se lasă să se răcească, apoi se stoarce uscat.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu.
Călește ceapa până devine moale și translucidă. Se amestecă ciupercile și se fierbe timp de 2 minute sau până se înmoaie. Se amestecă șunca și slănina gătită.
Într-un castron mare, combinați spanacul, smântâna, sarea și piperul. Împărțiți și răspândiți în cruste de plăcintă.
Strat cu amestec de slănină.
Se amestecă împreună Monterey Jack, Cheddar și parmezan și se presară peste plăcinte.
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă peste plăcinte.
Așezați plăcintele pe foaia de copt și coaceți pe raftul din mijloc în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute. Blatul va fi umflat și maro auriu.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute.