Quiche Supreme
Quiche Supreme ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 137 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet, șuncă, cruste de plăcintă adâncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quiche Supreme, Quiche cu Zucchini și brânză de capră (Quiche de Zucchini au Ch Inktivre), și Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) și pre-coaceți crustele timp de 10 minute. Puneți deoparte să se răcească pe rafturi.
Într-o tigaie mare, sotează ardeiul verde, ceapa și ciupercile până când ceapa este moale și translucidă.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și smântâna împreună. Se amestecă cricul mărunțit și brânza elvețiană, șunca tocată și legumele sotate. Se amestecă oțetul și se condimentează cu tarhon, praf de usturoi, nucșoară, pătrunjel, sare și piper. Împărțiți umplutura în cele 2 cruste de plăcintă coapte.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 55 până la 60 de minute sau până când umplerea este setată și crustele sunt maro auriu.