Quiche pentru unul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Quiche. Această rețetă face 1 porții cu 481 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, sare, aluat de patiserie ; dacă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma aluatul de patiserie, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac), Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Madame Quiche ' s Quiche au Fromage pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450. Dacă aluatul este foarte rece, lăsați-l să se încălzească în bucătărie până se simte flexibil.
Rulați-l pe o placă ușor făinată într-un cerc de aproximativ 9 inci în diametru și montați-l în forma mică de tartă, apăsând-o ferm în jurul marginilor, tăind consola. Înțepați fundul, apoi tapetați tigaia cu folie unsă cu unt pe partea inferioară și umpleți-o cu fasole uscată sau pietre mici de copt.
Coaceți timp de 10 minute la 425 km., reduceți focul la 375 km., îndepărtați folia și fasolea, înțepați din nou fundul și coaceți încă 2 minute.
Între timp, pe măsură ce coaja se coace, spargeți oul într-o ceașcă de măsurare și adăugați suficientă cremă pentru a face o cană de 1/2.
Adăugați condimentele și amestecați bine. Împrăștiați prosciutto-ul, șunca sau slănina peste fundul tartei și turnați amestecul de ouă-cremă, care va umple coaja de tartă până sus (dacă aveți puțin prea mult, aruncați-l sau adăugați-l la niște ouă amestecate).
Așezați pe o tigaie căptușită cu Silpat sau folie și coaceți timp de 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se stabilească aproximativ 5 minute, dacă puteți aștepta atât de mult înainte de a vă scufunda.
O quiche este un excelent catchall pentru bunătățile care se ascund în frigider. Puteți varia cele de mai sus doar adăugând o lingură sau cam așa ceva de brânză rasă—Gruyulinculrore, Cheddar îmbătrânit sau Gouda sau o brânză de munte franceză—o numiți. Ciupercile saut, sparanghelul gătit, spanacul și dovleceii fac umpluturi bune, la fel ca fructele de mare gătite, cârnații și carnea picantă.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Coace-L!; și cartea bucătăriei New New England. De asemenea, a colaborat cu Angus Cameron la L. L. Bean Game și Fish Cookbook și a contribuit la revistele Vogue, Saveur și Gourmet. În 2006, a primit premiul James Beard Foundation Lifetime Achievement Award. Locuiește în New York și Vermont.