Quiche pentru micul dejun
Quiche pentru micul dejun este o rețetă mediteraneană pentru 8 porții. Acest fel principal are 445 de calorii , 13 g de proteine și 38 g de grăsimi per porție. Pentru 100 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, o crustă de aluat necoaptă, frișcă groasă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 39% , acest fel de mâncare nu este chiar atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și quiche-ul cu pastă de foietaj , quiche-ul cu sparanghel și quiche-ul cu bacon și rucola .
Instrucțiuni
Acoperiți crusta de aluat neînțepată cu o folie dublă de aluminiu.
Coaceți la 230°C timp de 5 minute; îndepărtați folia.
Coaceți încă 5 minute; scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Presărați slănina, brânza și ceapa peste crustă. Într-un bol, bateți ouăle, smântâna, sarea, zahărul și ardeiul iute; turnați amestecul în crustă.
Coaceți la 190°C timp de 30-35 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.