Quiche Fără Crustă Brânză

Quiche Fără Crustă Brânză
Cheesy quiche fără crustă este o rețetă mediteraneană care servește 8. Acest fel principal are 319 calorii, 16g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 278 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, roșii cherry, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quiche Fără Crustă Brânză, Quiche De Spanac Fără Brânză, și Quiche Ușor Fără Crustă " Hello Healthy.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Puteți încerca Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista