Quiche Fără Crustă
Quiche fără crustă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 614 calorii, 30g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, pesmet, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Quiche Fără Crustă, Quiche Fără Crustă, și Quiche Fără Crustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Unt Quiche fel de mâncare, apoi se presara peste tot cu pesmet.
Gatiti ceapa cu sunca in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana devine auriu pal, aproximativ 5 minute.
Răspândiți în vas, apoi presărați uniform brânza deasupra.
Bateți împreună ouăle, smântâna, laptele și 1/2 linguriță de piper și turnați peste brânză.
Coaceți până când blatul este auriu și crema este așezată în centru, 20 până la 25 de minute. Se răcește ușor înainte de a tăia în pene.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amestecul Terra Blanca" ONYX " Mountain Bordeaux cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 103 de dolari pe sticlă.
![Terra Blanca]()
Terra Blanca" ONYX " amestec Bordeaux de munte
Zmeura și cireșul cu note de violete se ridică din pahar și se amestecă cu condimente moi și stejar prăjit pe nas. Arome netede, luxuriante de mure, cireș negru și cassis se înfășoară în jurul unui miez de taninuri complete, dar moi, structurate. Notele de cedru cu atingeri ușoare de condimente se pliază în arome persistente de cireșe și fructe de pădure înconjurate de o mare de ciocolată bogată pe gust.