Quiche De Crab Florentin
Crab Quiche Florentin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,69 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de ceapă, brânză gruyincrucrore, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Florentin de vițel și Crab, Quiche De Crab, și Quiche De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți aluatul, separându-l în benzi. Lucrând pe o suprafață plană, înfășurați o bandă de aluat în jurul său într-un model spiralat.
Adăugați a doua fâșie de aluat la capătul primei benzi, ciupind capetele împreună pentru a sigila; continuați să înfășurați aluatul. Repetați procedura cu benzile de aluat rămase. Acoperiți aluatul cu un prosop; lăsați să se odihnească 20 de minute.
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci; Se potrivesc într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Îndoiți marginile sub; flaut.
Presărați brânză peste fundul crustei. Se acoperă cu carne de crab; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Adăugați spanacul și următoarele 4 Ingrediente (Spanac prin piper); gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste. Aranjați amestecul de spanac peste carnea de crab.
Combinați laptele și înlocuitorul de ou; se amestecă bine cu un tel.
Se toarnă peste amestecul de spanac.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat; lăsați să stea 10 minute.
Garnisiți cu roșii cherry, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.