Quiche De Crab Florentin

Quiche De Crab Florentin
Crab Quiche Florentin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,69 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de ceapă, brânză gruyincrucrore, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Florentin de vițel și Crab, Quiche De Crab, și Quiche De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți aluatul, separându-l în benzi. Lucrând pe o suprafață plană, înfășurați o bandă de aluat în jurul său într-un model spiralat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
Adăugați a doua fâșie de aluat la capătul primei benzi, ciupind capetele împreună pentru a sigila; continuați să înfășurați aluatul. Repetați procedura cu benzile de aluat rămase. Acoperiți aluatul cu un prosop; lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci; Se potrivesc într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Îndoiți marginile sub; flaut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
RolaRola
4
Presărați brânză peste fundul crustei. Se acoperă cu carne de crab; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Adăugați spanacul și următoarele 4 Ingrediente (Spanac prin piper); gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste. Aranjați amestecul de spanac peste carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
SpanacSpanac
PiperPiper
9
Combinați laptele și înlocuitorul de ou; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se toarnă peste amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
11
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
12
Garnisiți cu roșii cherry, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista