Quiche De Crab Cu Sparanghel

Quiche De Crab Cu Sparanghel
Reteta sparanghel Crab Quiche ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 45 minute. O porție conține 335 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cremă jumătate și jumătate, sulițe de sparanghel, carne de crab și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crab și Sparanghel Quiche Cupcakes, Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Quiche De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge bine și se usucă. Aranjați sparanghelul gătit peste fundul produselor de patiserie. Sus cu carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
CrabmeatCrabmeat
3
Combinați brânza elvețiană și făina; presărați peste crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
CrabiCrabi
4
Într-un castron mic, amestecați ouăle, smântâna, sarea și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă în patiserie.
6
Se presara cu parmezan. Aranjați sulițe proaspete de sparanghel, a vorbit moda, pe partea de sus a quiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca vinul Woodstock Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay se deschide cu un amestec eclectic plăcut de arome bogate de pere, minerale și papaya, urmate de arome proaspete de mere asiatice de pere, citrice și fructe tropicale, cu un acid excelent la final. Sau cum îi place lui Mark să spună, " soare într-o sticlă."
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista