Quiche De Crab Cu Sparanghel
Reteta sparanghel Crab Quiche ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 45 minute. O porție conține 335 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cremă jumătate și jumătate, sulițe de sparanghel, carne de crab și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crab și Sparanghel Quiche Cupcakes, Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Quiche De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante.
Se scurge bine și se usucă. Aranjați sparanghelul gătit peste fundul produselor de patiserie. Sus cu carne de crab.
Combinați brânza elvețiană și făina; presărați peste crab.
Într-un castron mic, amestecați ouăle, smântâna, sarea și sosul de ardei iute.
Se presara cu parmezan. Aranjați sulițe proaspete de sparanghel, a vorbit moda, pe partea de sus a quiche.
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca vinul Woodstock Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Woodstock Chardonnay Wine]()
Woodstock Chardonnay Wine
Woodstock Chardonnay se deschide cu un amestec eclectic plăcut de arome bogate de pere, minerale și papaya, urmate de arome proaspete de mere asiatice de pere, citrice și fructe tropicale, cu un acid excelent la final. Sau cum îi place lui Mark să spună, " soare într-o sticlă."