Quiche de ciuperci și spanac într-o crustă de ovăz
Quiche de ciuperci și spanac într-o crustă de ovăz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 251 calorii. Mergeți la magazin și ridicați margarina, parmezanul, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Quiche de curcan cu spanac de ciuperci cu crustă de umplutură, Quiche de spanac și ciuperci cu crustă de hash de cartofi, și Quiche de spanac cu crustă de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați ovăzul și tărâțele de ovăz; se taie în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tărâțe De Ovăz
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați apă; se amestecă doar până la umezeală. Apăsați ușor amestecul într-o bilă pe hârtie de ceară și acoperiți cu hârtie de ceară suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
4
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Îndepărtați 1 foaie de hârtie de ceară și potriviți aluatul într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
6
Scoateți foaia superioară de hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
7
Coaceți la 375 timp de 7 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
8
Pentru a pregăti umplutura, așezați o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați prazul; sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
10
Adăugați ciuperci; se sotează 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
11
Scoateți din căldură; lingură într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Combinați laptele și următoarele 8 ingrediente (lapte prin spanac) într-un blender și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Se adaugă la amestecul de ciuperci și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
14
Se toarnă în crusta pregătită și se presară cu brânză Gruyre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
15
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.