Quiche de ciuperci de spanac cu tarhon
Quiche de ciuperci de spanac cu tarhon ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână ceapă, boia de ardei, tarhon și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Quiche De Spanac-Ciuperci, Quiche de ciuperci și spanac, și Quiche Cu Spanac Și Ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați albușul de ou de 1 ou într-un bol mic și bateți cu apă până se spumează. Puneți gălbenușul de ou deoparte într-un castron mare.
Potriviți crusta de plăcintă într-un vas de plăcintă de 9 inci.
Ungeți amestecul de albus de ou peste margini și în interiorul crustei. Trageți găuri în interior și în sus pe părțile laterale ale crustei cu o furculiță.
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până când glazura albă de ou se gătește pe crustă, aproximativ 5 minute.
Turnați orice amestec de albus de ou rămas în vasul mare cu gălbenușul; bateți încă 2 ouă și lapte până se combină bine. Puneți amestecul de ouă deoparte.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile și ceapa până când lichidul ciupercii s-a evaporat, 9 până la 15 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Opriți focul și amestecați spanacul în ciuperci fierbinți pentru a se ofili.
Se amestecă în tarhon, boia de ardei și ardeiul cayenne.
Amestecați ușor amestecul de ciuperci-spanac în ouă și lapte. Îndoiți 1 1/4 cană de brânză Cheddar albă în umplutură.
Turnați umplutura de ciuperci-spanac în crusta de plăcintă pre-coaptă și aranjați felii de dovlecel într-un model decorativ deasupra umpluturii. Se acoperă cu 1/4 cană brânză Cheddar albă într-un strat uniform.
Așezați quiche - ul pe o foaie de copt și coaceți-l în cuptor până când blatul este ușor rumenit și un cuțit introdus în mijlocul quiche-ului iese curat, 35 până la 40 de minute.
Lăsați quiche să se răcească pe foaia de copt fierbinte timp de 5 minute înainte de a scoate pentru a termina răcirea pe un suport de sârmă până la temperatura de servire, încă 10 până la 15 minute.