Quiche de ciuperci de spanac cu tarhon

Quiche de ciuperci de spanac cu tarhon
Quiche de ciuperci de spanac cu tarhon ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână ceapă, boia de ardei, tarhon și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Quiche De Spanac-Ciuperci, Quiche de ciuperci și spanac, și Quiche Cu Spanac Și Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați albușul de ou de 1 ou într-un bol mic și bateți cu apă până se spumează. Puneți gălbenușul de ou deoparte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Potriviți crusta de plăcintă într-un vas de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Ungeți amestecul de albus de ou peste margini și în interiorul crustei. Trageți găuri în interior și în sus pe părțile laterale ale crustei cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până când glazura albă de ou se gătește pe crustă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Turnați orice amestec de albus de ou rămas în vasul mare cu gălbenușul; bateți încă 2 ouă și lapte până se combină bine. Puneți amestecul de ouă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile și ceapa până când lichidul ciupercii s-a evaporat, 9 până la 15 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Opriți focul și amestecați spanacul în ciuperci fierbinți pentru a se ofili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
9
Se amestecă în tarhon, boia de ardei și ardeiul cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
10
Amestecați ușor amestecul de ciuperci-spanac în ouă și lapte. Îndoiți 1 1/4 cană de brânză Cheddar albă în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AlbăBrânză Cheddar Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
11
Turnați umplutura de ciuperci-spanac în crusta de plăcintă pre-coaptă și aranjați felii de dovlecel într-un model decorativ deasupra umpluturii. Se acoperă cu 1/4 cană brânză Cheddar albă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AlbăBrânză Cheddar Albă
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
12
Așezați quiche - ul pe o foaie de copt și coaceți-l în cuptor până când blatul este ușor rumenit și un cuțit introdus în mijlocul quiche-ului iese curat, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Lăsați quiche să se răcească pe foaia de copt fierbinte timp de 5 minute înainte de a scoate pentru a termina răcirea pe un suport de sârmă până la temperatura de servire, încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baron des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista