Quiche De Ceapă Caramelizată
Rețeta Quiche de ceapă caramelizată se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție conține 417 calorii, 17g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, brânză gruyincrucrore, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1843 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quiche De Ceapă Caramelizată, Quiche De Ceapă Caramelizată, și Quiche de dovlecei și ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Felierea tulpinii de ceapă la rădăcină
Pentru a carameliza ceapa, veți dori să le feliați pe lungime sau de la capătul tulpinii la capătul rădăcinii. În acest fel, ceapa își va menține forma mai bine în timpul gătitului lung implicat în caramelizare. (Consultați Cum să feliați o ceapă pentru mai multe detalii.)
1 mai întâi, folosiți un cuțit ascuțit, prindeți ferm ceapa și tăiați capătul tulpinii cepei, cu aproximativ 1/2 inch.
Tăiați aproximativ 1/8 de centimetru de la capătul rădăcinii, tăind rădăcinile, dar lăsând miezul intact. Apoi așezați rădăcina de ceapă cu fața în sus pe tablă pentru a o stabiliza și tăiați-o în jumătate, direct prin capătul rădăcinii.
2 Curățați pielea de hârtie a cepei. Dacă doriți, pentru a vă menține zona de tăiere curată, tăiați rădăcinile cu piei, dar tăiați suficient pentru a tăia rădăcinile dezordonate. Păstrați capătul rădăcinii intact. Va fi mai ușor să feliați ceapa.
3 cu o ceapă pe jumătate tăiată în jos pe tablă pentru a o stabiliza, faceți tăieturi unghiulare în ceapă, de la capătul tulpinii la capătul rădăcinii, tăind, dar nu prin capătul rădăcinii. Mergeți în jurul arcului cepei, îndreptându-vă lama cuțitului spre centrul cepei.
4 Faceți o tăietură" V " în capătul rădăcinii cepei pentru a tăia capătul dur al rădăcinii, pentru a elibera feliile de ceapă.
1 Faceți o crustă de tartă înghețată: dacă vă faceți propria crustă (în loc să folosiți o crustă congelată deja pregătită), întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată, într-un cerc de 12 inci. Se potrivește într-o tigaie rotundă de 9 x 1 1/2 inci (sau o farfurie de plăcintă de 9 inci), apăsând aluatul în colțuri.
Se transferă la congelator pentru a se răci timp de 30 de minute.
2 Linii crusta congelată cu folie și greutăți pentru plăcintă: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de patiserie cu folie de aluminiu, apăsând în colțuri și margini, permițând folie suplimentară pe laturi (acestea vor fi mânerele dvs. atunci când scoateți folia).
Umpleți cel puțin două treimi cu greutăți de copt—fasole uscată, orez, bănuți de cupru sau greutăți de plăcintă din ceramică sau metal.
Coaceți mai întâi timp de 15 minute, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute. Îndepărtați cu grijă folia de aluminiu și greutățile.
Îndepărtați greutățile și coaceți din nou: împingeți fundul tigaiei cu dinții unei furculițe și reveniți la cuptor și coaceți încă 10 minute sau până devin ușor aurii. (Găurile furcii sunt pentru ca orice aer să scape.)
Transferați într-o grătar pentru a se răci în timp ce faceți umplutura.
Caramelizarea cepei și pregătirea Quiche-ului
Ceapa va dura aproximativ o oră pentru a găti pe plită înainte de a fi gata să intre în quiche. Deci, din punct de vedere al calendarului, dacă faceți întreaga quiche de la zero, este logic să începeți cu ceapa după ce ați pus crusta în congelator pentru a se răci înainte de a coace în prealabil.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, cu fundul greu, saut-ul, la foc mediu.
Adăugați ceapa și presărați puțină sare peste ele. Gatiti, amestecand ocazional timp de 10 minute, pana cand ceapa se inmoaie si devine translucida. Reduceți focul la mediu mic și gătiți încă 40 de minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste bine. (Vezi cum se caramelizează ceapa pentru mai multe detalii.)
Adăugați 2 lingurițe de oțet balsamic și gătiți încă 10 minute, până când ceapa este complet caramelizată.
Așezați tigaia pe o foaie de copt pentru a prinde orice scurgere care ar putea exista.
Presărați jumătate de brânză uniform pe fundul crustei.
Întindeți ceapa peste brânză și apoi acoperiți cu brânza rămasă.
Într-un castron mediu, amestecați laptele, smântâna și ouăle. Condimentează cu nucșoară, sare și piper.
Se transferă la cuptor și se coace până se așează în centru, 30 până la 35 de minute. Se răcește pe o grătar timp de aproximativ 10-15 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Vinul spumant, Bordeaux și șampania sunt alegeri excelente pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Charles Heidsieck Vintage Brut cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 94 de dolari pe sticlă.
![Charles Heidsieck Vintage Brut]()
Charles Heidsieck Vintage Brut
Un galben auriu Strălucitor, Sclipitor cu sclipiri de efervescență verde și delicată. Nasul este complex, cu note de citrice confiate și fructe uscate, cu tonuri de pecan și alune. Atacul este vioi și încordat înainte de a pivota către o textură mai rotundă, mai generoasă, împrumutând o tautness de iod și o mineralitate mai pronunțată. Finisajul lung exprimă o multitudine de arome bogate, note de caramel și citrice, cum ar fi yuzu.Amestec: 60% Pinot Noir, 40% Chardonnay