Quiche De Ceapă Caramelizată

Quiche De Ceapă Caramelizată
Rețeta Quiche de ceapă caramelizată se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție conține 417 calorii, 17g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, brânză gruyincrucrore, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1843 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quiche De Ceapă Caramelizată, Quiche De Ceapă Caramelizată, și Quiche de dovlecei și ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Felierea tulpinii de ceapă la rădăcină
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Pentru a carameliza ceapa, veți dori să le feliați pe lungime sau de la capătul tulpinii la capătul rădăcinii. În acest fel, ceapa își va menține forma mai bine în timpul gătitului lung implicat în caramelizare. (Consultați Cum să feliați o ceapă pentru mai multe detalii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
1 mai întâi, folosiți un cuțit ascuțit, prindeți ferm ceapa și tăiați capătul tulpinii cepei, cu aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Tăiați aproximativ 1/8 de centimetru de la capătul rădăcinii, tăind rădăcinile, dar lăsând miezul intact. Apoi așezați rădăcina de ceapă cu fața în sus pe tablă pentru a o stabiliza și tăiați-o în jumătate, direct prin capătul rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
2 Curățați pielea de hârtie a cepei. Dacă doriți, pentru a vă menține zona de tăiere curată, tăiați rădăcinile cu piei, dar tăiați suficient pentru a tăia rădăcinile dezordonate. Păstrați capătul rădăcinii intact. Va fi mai ușor să feliați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
3 cu o ceapă pe jumătate tăiată în jos pe tablă pentru a o stabiliza, faceți tăieturi unghiulare în ceapă, de la capătul tulpinii la capătul rădăcinii, tăind, dar nu prin capătul rădăcinii. Mergeți în jurul arcului cepei, îndreptându-vă lama cuțitului spre centrul cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
4 Faceți o tăietură" V " în capătul rădăcinii cepei pentru a tăia capătul dur al rădăcinii, pentru a elibera feliile de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Pre-
9
Coaceți crusta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
1 Faceți o crustă de tartă înghețată: dacă vă faceți propria crustă (în loc să folosiți o crustă congelată deja pregătită), întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată, într-un cerc de 12 inci. Se potrivește într-o tigaie rotundă de 9 x 1 1/2 inci (sau o farfurie de plăcintă de 9 inci), apăsând aluatul în colțuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
11
Se transferă la congelator pentru a se răci timp de 30 de minute.
12
2 Linii crusta congelată cu folie și greutăți pentru plăcintă: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de patiserie cu folie de aluminiu, apăsând în colțuri și margini, permițând folie suplimentară pe laturi (acestea vor fi mânerele dvs. atunci când scoateți folia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Umpleți cel puțin două treimi cu greutăți de copt—fasole uscată, orez, bănuți de cupru sau greutăți de plăcintă din ceramică sau metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Coaceți mai întâi timp de 15 minute, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute. Îndepărtați cu grijă folia de aluminiu și greutățile.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați greutățile și coaceți din nou: împingeți fundul tigaiei cu dinții unei furculițe și reveniți la cuptor și coaceți încă 10 minute sau până devin ușor aurii. (Găurile furcii sunt pentru ca orice aer să scape.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Transferați într-o grătar pentru a se răci în timp ce faceți umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Caramelizarea cepei și pregătirea Quiche-ului
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Ceapa va dura aproximativ o oră pentru a găti pe plită înainte de a fi gata să intre în quiche. Deci, din punct de vedere al calendarului, dacă faceți întreaga quiche de la zero, este logic să începeți cu ceapa după ce ați pus crusta în congelator pentru a se răci înainte de a coace în prealabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, cu fundul greu, saut-ul, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și presărați puțină sare peste ele. Gatiti, amestecand ocazional timp de 10 minute, pana cand ceapa se inmoaie si devine translucida. Reduceți focul la mediu mic și gătiți încă 40 de minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste bine. (Vezi cum se caramelizează ceapa pentru mai multe detalii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați 2 lingurițe de oțet balsamic și gătiți încă 10 minute, până când ceapa este complet caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se ia de pe foc.
1
Așezați tigaia pe o foaie de copt pentru a prinde orice scurgere care ar putea exista.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Presărați jumătate de brânză uniform pe fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Întindeți ceapa peste brânză și apoi acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Într-un castron mediu, amestecați laptele, smântâna și ouăle. Condimentează cu nucșoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă peste tartă.
1
Se transferă la cuptor și se coace până se așează în centru, 30 până la 35 de minute. Se răcește pe o grătar timp de aproximativ 10-15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Vinul spumant, Bordeaux și șampania sunt alegeri excelente pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Charles Heidsieck Vintage Brut cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 94 de dolari pe sticlă.
Charles Heidsieck Vintage Brut
Charles Heidsieck Vintage Brut
Un galben auriu Strălucitor, Sclipitor cu sclipiri de efervescență verde și delicată. Nasul este complex, cu note de citrice confiate și fructe uscate, cu tonuri de pecan și alune. Atacul este vioi și încordat înainte de a pivota către o textură mai rotundă, mai generoasă, împrumutând o tautness de iod și o mineralitate mai pronunțată. Finisajul lung exprimă o multitudine de arome bogate, note de caramel și citrice, cum ar fi yuzu.Amestec: 60% Pinot Noir, 40% Chardonnay
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista