Quiche De Anghinare

Quiche De Anghinare
Rețeta de anghinare Quiche ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 de minute. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă $1.18 pe portie. Acest fel principal are 249 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de piper, sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Quiche De Anghinare, Quiche de anghinare, și Quiche De Anghinare De Somon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, călește ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie; da deoparte. Într-un castron mare, bateți ouăle, pesmetul, pătrunjelul, sarea, oregano, piperul și sosul de ardei iute. Se amestecă brânza, anghinarea și amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
PesmetPesmet
AnghinareAnghinare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă într-un 9-in uns. placă de plăcintă.
3
Coaceți la 350 de euro timp de 22-26 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit

Vin recomandat: Vin Spumant, șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Vinul spumant, șampania și Bordeaux sunt alegerile mele de top pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Laurent-Perrier Brut (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut (Split)
Laurent-Perrier Brut (Split)
Flagship-ul lui Laurent-Perrier, care întruchipează stilul casei: delicios de proaspăt și ușor de băut. Amestecul este compus din peste 55 de CRU-uri diferite (cu un rating mediu de 94%). După ce a fost maturat timp de peste trei ani, se adaugă Liqueur d 'Expedition și șampania este maturată timp de încă șase luni. Rezultatul este un nas delicat, dar complex, cu indicii de citrice și un gust bun echilibrat. Perfect ca aperitiv, este, de asemenea, merge foarte bine cu alimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista