Quiche Cu Trei Brânzeturi

Quiche Cu Trei Brânzeturi
Rețeta Quiche cu trei brânzeturi este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 463 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, brânză Cheddar ascuțită, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac), British Cheese Board - brânză Cheshire și Quiche de somon afumat, și Quiche cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mare, combinați ouăle, gălbenușurile de ou, frișca, jumătate și jumătate, brânza mozzarella, 1/2 cană brânză cheddar, brânză elvețiană, roșii, amestec de condimente și busuioc; se toarnă într-un 9-in uns. placă de plăcintă adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se presară cu brânza cheddar rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
3
Coaceți 45-50 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu șampanie, Bordeaux și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este șampania Louis Roederer Carte Blanche. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Louis Roederer Carte Blanche Champagne
Louis Roederer Carte Blanche Champagne
Carte Blanche posedă un flux fin, dar foarte regulat, de bule persistente. Are o culoare aurie strălucitoare cu reflexe vechi-aurii și are fructe dulci, coapte pe nas, cu note intens florale, cu miere și note de migdale calde, cu zahăr (frangipane). Atacul este bogat și cremos, umplând gura cu aromă, dar fără urmă de greutate. Căldura și dulceața nasului urmează pe palat, acum dominate de note de citrice cristalizate. Acest lucru adaugă o prospețime care echilibrează volumul vinului și creează un sentiment de armonie durabilă.Amestec: 56% Pinot Noir, 33% Chardonnay și 10% Pinot Meunier.Culoarea este auriu pal. Includerea vinurilor de rezervă în vârstă de stejar de la patru la 10 ani este mai evidentă decât în șampanii de calitate "Brut". Vinurile de rezervă conferă complexitate și rotunjime caracteristice șampaniilor Louis Roederer. Carte Blanche este ușor dulce, netedă și cremoasă; un vin de desert ideal. O doză de zahăr conferă vinului o dulceață plăcută, fără a-i masca complexitatea și eleganța.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista