Quiche Cu Sparanghel, Spanac Și Slănină, Fără Gluten

Quiche Cu Sparanghel, Spanac Și Slănină, Fără Gluten
Rețeta Quiche de sparanghel, spanac și slănină, fără Gluten este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 5. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 619 calorii, 23g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, slănină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Quiche de sparanghel fără Gluten, Quiche de spanac fără Gluten cu crustă de Quinoa, și Bacon De Praz Fără Gluten Și Quiche Cu Patru Brânzeturi.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Amelia Brut rosul Cremant de Bordeaux. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate20
Revista