Quiche cu spanac Suzanne
Quiche-ul de spanac al lui Suzanne este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 224 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ouă, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Chili roșu al lui Suzanne, Tacos pentru micul dejun Suzanne, și Plăcintă de dovleac de modă veche a lui Suzanne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Înțepați crusta de plăcintă peste tot cu furculiță și coaceți timp de 5 minute.
Așezați spanacul congelat într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți până se dezgheță.
Scurgeți cât mai mult lichid și apoi folosiți prosoape de hârtie pentru a obține spanacul cât mai uscat posibil.
Bateți împreună ouăle, iaurtul sau smântâna, făina și piperul până se amestecă bine. Se amestecă spanacul.
Puneți ciupercile feliate, brânza și scallions tocate în această ordine pe fundul crustei de plăcintă. Se acoperă cu amestecul de spanac.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute și apoi reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C) și coaceți timp de 30 de minute suplimentare.
Lăsați să se răcească înainte de servire.