Quiche cu slănină și praz

Quiche cu slănină și praz
Bacon-și-praz Quiche ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $1.09 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 20. Un amestec de apă cu gheață, brânză gruyincrukre în vârstă de peșteră, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Quiche cu slănină și praz, Quiche Cu Bacon Și Praz, și Quiche de praz, ciuperci și slănină.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați cele 2 1/2 căni de făină cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsul până când este dimensiunea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Adăugați gălbenușul de ou și apa cu gheață și pulsați până când patiseria este umezită. Întoarceți patiseria pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați de 2 sau 3 ori, doar până se omogenizează. Bateți patiseria în 2 discuri, înfășurați-o în plastic și dați-o la frigider până când este fermă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Pe o suprafață făinoasă, rulați 1 disc de patiserie într-o rundă de 12 inci. Ușurați patiseria într-o tigaie de tartă canelată de 10 inci, cu fundul detașabil, fără a se întinde. Tăiați excesul și folosiți-l pentru a repara orice găuri. Dați la frigider coaja de tartă timp de 10 minute. Repetați cu restul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Tapetați cojile de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Coaceți cojile de tartă timp de 30 de minute, doar până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Îndepărtați folia și greutățile plăcintei și coaceți crustele timp de aproximativ 15 minute mai mult, până când sunt uscate și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Transferați tigaile de tartă pe 2 foi de copt rezistente.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până se rumenesc și crocante, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scurgeți slănina, lăsând 1 lingură de grăsime în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați prazul și cimbru în tigaie, condimentați cu sare și piper alb și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când prazul se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Se amestecă slănina și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Împărțiți umplutura de slănină și praz între cojile de tartă. Într-un castron, bateți ouăle cu gălbenușurile și smântâna grea. Condimentează ușor cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Coji De TartăCoji De Tartă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
15
Se toarnă crema în cojile de tartă și se coace aproximativ 30 de minute, rotind foaia la jumătate pentru coacere uniformă, până se umflă și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
16
Transferați quiches-urile într-un raft și lăsați să se răcească timp de 15 minute.
17
Scoateți inelele, tăiați quiches-urile în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista