Quiche cu patru mese într-una

Quiche cu patru mese într-una
Rețeta Quiche cu patru mese într-una ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 538 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați lapte, măsline, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac), Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Madame Quiche ' s Quiche au Fromage.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, smântâna, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CremăCremă
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Înțepați partea de jos a piecrust de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
4
Se presară cu Gruyre. Distribuiți măslinele, broccoli sau sparanghelul și șunca în 4 cadrane în funcție de preferințele fiecărui membru al familiei. (Sau pur și simplu așezați toate ingredientele împreună pe crustă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
MăslineMăsline
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
șuncășuncă
5
Se toarnă amestecul de ouă în bucățărustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
OuăOuă
6
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura la 350 F și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se transferă într-un raft pentru a se răci timp de 15 minute.
8
Tăiați în 8 pene și serviți.

Echipamente

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Larroque Bordeaux Superieur cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista