Quiche cu ceapă lipicioasă și cheddar
Ceapa lipicioasă și quiche cheddar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. 310 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, cremă dublă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 43%. Rețete similare sunt Quiche Cu Ceapă Cheddar, Cartofi noi, ceapă de primăvară și Quiche Montgomery cheddar, și Quiche Kale-ceapă cu Cheddar-crustă de orez.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, răsturnați făina și untul într-un castron, apoi frecați împreună cu vârful degetelor până când sunt complet amestecate și sfărâmicioase.
Adăugați 8 linguri de apă rece, apoi aduceți totul împreună cu mâinile până când sunt combinate.
Rulați într-o minge și folosiți imediat sau răciți până la 2 zile. Patiseria poate fi, de asemenea, congelată până la o lună.
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de aproximativ 5 cm mai mare decât o cutie de 25 cm. Folosiți sucitorul pentru a-l ridica, apoi drapați peste carcasa pentru tartă, astfel încât să existe o surplombă de patiserie pe laturi. Folosind o minge mică de resturi de patiserie, împingeți patiseria în colțurile cositorului (vezi imaginea, deasupra stânga). Se răcește la frigider sau congelator timp de 20 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
În timp ce patiseria se răcește, încălziți untul într-o tigaie și gătiți ceapa timp de 20 de minute, amestecând ocazional, până devin lipicioase și aurii.
Înțepați ușor baza tartei cu o furculiță, tapetați carcasa tartei cu un cerc mare de hârtie sau folie rezistentă la grăsime, apoi umpleți cu fasole de copt. Blind-coaceți tarta timp de 20 de minute, îndepărtați hârtia și fasolea, apoi continuați să gătiți timp de 5-10 minute până când biscuitul se rumeneste.
Între timp, bateți ouăle într-un bol, apoi adăugați treptat smântâna. Se amestecă ceapa și jumătate de brânză, apoi se condimentează cu sare și piper. Răsturnați cu grijă umplutura în carcasă, presărați cu restul de brânză, apoi coaceți timp de 20-25 de minute până când este setată și aurie. Lăsați să se răcească în carcasă, tăiați marginile produselor de patiserie, apoi îndepărtați și serviți în felii.
Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Vinul spumant, Bordeaux și șampania sunt alegeri excelente pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Reginato Malbec ros circulatorcu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!