Quiche Cu Carne De Crab-Parmezan

Quiche Cu Carne De Crab-Parmezan
Nevoie de o felul principal pescatarian? Quiche de carne de crab-parmezan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 563 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână jumătate și jumătate, brânză parmezană, coji de bucăți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Quiche De Carne De Crab, Quiche De Carne De Crab, și Quiche De Carne De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți piecrust și așezați-l pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
2
Rola la 1/8-inch grosime. Așezați cu grijă piecrust într-o plăcuță de 9 inci; pliați marginile sub și sertizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 400 timp de 8 minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Saut ceapa verde tocata in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute. Se amestecă carnea de crab și următoarele 3 ingrediente; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CrabmeatCrabmeat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Bateți împreună jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; se amestecă amestecul de brânză și carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 400 timp de 35 până la 40 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea 15 minute.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista