Quiche cu brânză și slănină fără ouă
Quiche cu brânză și slănină fără ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 518 calorii, 12g de proteine, și 41G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați înlocuitorul de ouă, ardeiul cayenne, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bacon De Praz Fără Gluten Și Quiche Cu Patru Brânzeturi, Cupe De Quiche Cu Spanac, Slănină Și Ouă, și Quiche cu slănină cu conținut scăzut de carbohidrați și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fie cu mâna, fie într-un robot de bucătărie, amestecați făina, untul, brânza și piperul cu suficientă apă rece pentru a combina, apoi frământați ușor până se omogenizează.
Întindeți patiseria și tapetați o formă de tartă de 23 cm. Acoperiți cu folie alimentară și răciți timp de 30 de minute. Orice resturi de patiserie pot fi congelate până la 1 lună.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Îndepărtați folia alimentară, tapetați cu hârtie rezistentă la grăsimi, umpleți cu fasole de copt și coaceți timp de 15 minute până când părțile laterale sunt crocante.
Scoateți fasolea și hârtia, apoi întoarceți patiseria la cuptor și gătiți încă 5-10 minute până devin ușor aurii. Mișto.
Pentru a face umplutura, încălziți uleiul într-o tigaie. Gatiti ceapa pana se inmoaie si slanina pana se rumeneste. Se împrăștie peste baza de patiserie, aruncând excesul de grăsime, urmat de jumătate de brânză.
Bateți înlocuitorul fără ouă, făina, smântâna și laptele împreună și turnați în cutie. Împrăștiați brânza rămasă deasupra.
Coborâți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz 2 și coaceți quiche-ul timp de 35-40 de minute sau până când umplutura este setată și partea superioară se rumeneste. Stați timp de 10 minute înainte de a scoate din tablă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Vinul spumant, Bordeaux și șampania sunt alegerile mele de top pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Laurent-Perrier Brut (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier Brut (Split)]()
Laurent-Perrier Brut (Split)
Amiralul lui Laurent-Perrier, care întruchipează stilul casei: delicios proaspăt și ușor de băut. Amestecul este compus din peste 55 de CRU-uri diferite (cu un rating mediu de 94%). După ce a fost maturat timp de peste trei ani, se adaugă 'Liqueur d' Expedition ' și șampania este maturată pentru încă șase luni. Rezultatul este un nas delicat, dar complex, cu note de citrice și un gust bun echilibrat. Perfect ca aperitiv, este, de asemenea, merge foarte bine cu mâncarea.