Quiche Clasic Lorraine

Quiche Clasic Lorraine
Quiche-ul clasic Lorraine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 518 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, jumătate și jumătate, elvețiană sau și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quiche Cu Cremă Clasică Lorraine, Quiche Lorraine, și Quiche Lorraine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați crusta de plăcintă într-o farfurie de plăcintă de 9 inci; apăsați un strat dublu de folie de aluminiu în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Coaceți la 450 de grade timp de 8 minute; îndepărtați folia de aluminiu și coaceți încă 4 până la 5 minute, până când crusta este setată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
3
Saut ceapa intr-o lingura picături rezervate pana cand se inmoaie; scurgere. Lingurați slănina și ceapa uniform în crusta coaptă. Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle, jumătate și jumătate și condimentele; adăugați brânză și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă în crustă; setați placa de plăcintă pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 450 de grade timp de 35 până la 40 de minute până când quiche-ul este auriu, umflat și un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Dacă este necesar, acoperiți marginile crustei cu folie pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista