Queso Enchiladas De Porc
Queso enchiladas de porc este un curs principal care servește 6. O porție conține 793 calorii, 49G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de brânză mexicană, tortilla de făină, Salsa con Queso dip și condimente taco. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Queso Fresco Enchiladas, Enchiladas Roșii Cu Queso A Aproxumplejo, și Posole de porc roșu cu ceapă murată și Queso Fresco sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, combinați 3/4 cană Queso dip, 1/2 cană sos enchilada, ardei iute verzi, apă și condimente taco. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3 minute.
Întindeți 2/3 cană de amestec de sos într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se amestecă carnea de porc în amestecul de sos rămas.
Așezați 1/3 cană amestec de porc în centrul fiecărei tortilla; se acoperă cu 2 linguri de brânză.
Rulați și așezați cusătura în jos în vasul pregătit.
Combinați restul de Queso dip și sosul enchilada; se toarnă peste enchiladas.
Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperi; se presară cu brânză rămasă; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până se încălzește.
Serviți cu salată și roșii, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Enchilada poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă, cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructul roșu luminează peste palat, culegând zmeură și condimente sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe final lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.