Queso Enchiladas De Porc

Queso Enchiladas De Porc
Queso enchiladas de porc este un curs principal care servește 6. O porție conține 793 calorii, 49G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de brânză mexicană, tortilla de făină, Salsa con Queso dip și condimente taco. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Queso Fresco Enchiladas, Enchiladas Roșii Cu Queso A Aproxumplejo, și Posole de porc roșu cu ceapă murată și Queso Fresco sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați 3/4 cană Queso dip, 1/2 cană sos enchilada, ardei iute verzi, apă și condimente taco. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Brânză DipBrânză Dip
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Întindeți 2/3 cană de amestec de sos într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se amestecă carnea de porc în amestecul de sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Așezați 1/3 cană amestec de porc în centrul fiecărei tortilla; se acoperă cu 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Rulați și așezați cusătura în jos în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Combinați restul de Queso dip și sosul enchilada; se toarnă peste enchiladas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Brânză DipBrânză Dip
6
Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperi; se presară cu brânză rămasă; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Serviți cu salată și roșii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Enchilada poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă, cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructul roșu luminează peste palat, culegând zmeură și condimente sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe final lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista